fbpx

Zakelijk & Lang verblijf

Zakelijk & Lang verblijf

Onze accommodaties zijn perfect voor zakelijke bezoeken of een langer verblijf. Door de luxe inrichting en de uitdrukkelijke aandacht voor comfort beloven wij dat u niets tekort komt. Uw privacy nemen we heel serieus, net als onze service.

Zakelijk

Onze zakelijke bezoekers roemen ruimte, rust en luxe. Na een dag hard werken is het uitstekend ontspannen in onze suites en als gewenst, regelen we eten op de kamer. De gratis WIFI en ruime werktafel zorgen ervoor dat u een prima werkplek heeft of zelfs kunt vergaderen.

En de locatie? Dichtbij alles. Parkeren geen probleem, het station is op loopafstand, fietsen zijn te huur en er rijden voldoende taxi’s. Zelfs: een vliegveld op vijftien autominuten. Alles dus prima bereikbaar en binnen handbereik. Vragen? Wij helpen u op weg. En verder. Voor terugkerende zakelijke gasten hebben we speciale tarieven. Informeer gerust.

Vergaderen tot 8 personen kan in één van onze appartementen aan een lange tafel met uitzicht op de authentieke Groningse gracht Hoge der A. Koffie en thee is aanwezig en indien gewenst verzorgen we ontbijt, lunch of diner.

Langer verblijven?

Voor onze gasten die zeven dagen of langer willen verblijven, hebben we speciaal ingerichte accommodaties. Een aparte slaapkamer is dan wel zo prettig, net als tweewekelijkse schoonmaak, bijvoorbeeld.

Onze longstay accommodaties hebben we beschikbaar voor een- tot zes personen en bieden wij aan tegen een speciaal tarief. Neem dus gerust contact met ons op, dan helpen we u verder.

Cookie melding

Wij gebruiken cookies om u onze diensten aan te kunnen bieden.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen