fbpx

Service & Voorwaarden

Service & Voorwaarden

Baby’s en kinderen

Op aanvraag hebben wij een babybedje – gratis – beschikbaar. In de Superior en Deluxe Suites en in de Apartments is ruimte voor een babybedje. In verband met de afmeting van de Mini Suites is het niet mogelijk hier een babybedje te plaatsen.

Toeristenbelasting:

Voor een verblijf bij Hotel Miss Blanche geldt de toeristenbelasting van €3,15 per persoon per nacht. Kinderen tot 4 jaar verblijven gratis bij Hotel Miss Blanche en kinderen onder de 18 betalen slechts €1,50 toeristenbelasting per persoon per nacht.

Rook beleid

Alle accomodaties en openbare ruimtes zijn rookvrij. Roken is alleen toegestaan ​​op het dakterras.

Huisdieren

Bij Hotel Miss Blanche zijn huisdieren niet toegestaan.

Gratis draadloos internet (Wi-Fi)

Alle Suites & Apartments zijn voorzien van gratis draadloos internet (Wi-Fi).

Algemene Voorwaarden en Annuleringsvoorwaarden

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden voor het Hotel en Restaurant Associatie Nederland ( UVH ) van toepassing. De annulering van een Suite of een Apartment, geboekt voor het standaaard tarief, is kosteloos tot 48 uur voor de dag van aankomst. In geval van annulering of wijziging binnen 48 uur voor aankomst of no-show of bij een boeking onder het non-refundable tarief, wordt het totale bedrag van uw reservering in rekening gebracht. Op annuleringen of wijzigingen in boekingen voor een langdurig verblijf (vanaf 1 week), zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca in Nederland ( UVH ) van toepassing.

Cookie melding

Wij gebruiken cookies om u onze diensten aan te kunnen bieden.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen