Arrangementen

Welkom in Groningen

In Groningen is elke dag zoveel te doen, dat het lastig kiezen is. Culinaire hoogtepunten, culturele verrassingen. Theater, musical, klassiek concert. Musea, galerieën, straatmuzikanten. Struinen op de markt, shoppen in het centrum, fietsen door het land. U heeft te weinig tijd, dat beloven we.

De Groningse binnenstad bruist door de ruim 50.000 studenten en toch zit u ook zonder moeite zó midden in de natuur. Wij kennen alle goede plekjes en helpen u graag met het samenstellen van een ultiem weekendje of weekje weg.

Bent u een zakelijke bezoeker? Ook dan kunnen we u helpen met het vinden van uw weg.

Arrangementen

Vier de liefde!

Verblijf in 1 van onze romantische Suites en geniet van een heerlijk liefdesontbijt op bed. Bij aankomst staat er borrelgarnituur en Prosecco klaar en kunnen jullie proosten op de liefde.

Ontspan, Proef & Geniet

Dit arrangement is een genot voor uw zintuigen. Bij aankomst staat er een lekker drankje op uw suite zodat u alvast kunt proosten op een ontspannen verblijf.

Koningsdag Special

De Koning komt naar Groningen! Vier aankomende Koningsdag bij Hotel Miss Blanche en laat u koninklijk verwennen met dit speciale arrangement.

Winter Arrangement

De winter staat voor de meest gezellige tijd van het jaar! Maak het dit jaar extra speciaal met het Winter Arrangement bij Hotel Miss Blanche.